Download_Desktop Facebook_Mobile Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo

Kost deelname aan het Easyprint Affiliate programma geld?

Nee. Er zijn geen eenmalige kosten of lopende kosten voor u wanneer u deelneemt aan het programma. Wij stellen u ook gratis reclamemateriaal en codes ter beschikking. Met andere woorden: Deelname is voor u volledig gratis en risicoloos!

Wie kan deelnemen aan het Easyprint Affiliate programma?

Iedereen kan aan ons programma deelnemen, zowel particulieren als bedrijven. Het programma is vooral geschikt voor u als u veel volgers heeft op social media portals, veel verkeer op een website, of veel luisteraars in een podcast. Maar ook met een hoge oplage drukwerk of een populaire TV- of radioshow heb je de beste kansen om met dit programma heel gemakkelijk geld te verdienen.

Hoeveel bedraagt de commissie?

Als commissie ontvangt u 25% van de productprijs die aan Easyprint is betaald door een klant die u heeft doorverwezen. Een gereduceerde commissie is alleen van toepassing als u besluit om te adverteren met vouchercodes. In dit geval wordt het bedrag van de voucher afgetrokken van uw commissie.

Heeft het zin om te adverteren met couponcodes?

Voor reclame in TV, radio, podcast en gedrukte media is reclame met een voucher zeer aan te bevelen. Maar voor alle kanalen maken vouchers uw reclameaanbod aantrekkelijker! Je zult meer klanten overtuigen met codes. De waarde van de waardebon wordt echter op uw eerste bestelling van uw commissie afgetrokken. Voor alle verdere bestellingen ontvangt u opnieuw de volledige commissie.

Hoe lang krijg ik commissie?

U ontvangt commissies op alle productverkopen van een klant met uw persoonlijke link of van de inwisseling van uw persoonlijke vouchercode voor een volledige 3 jaar!

Hoe worden de klanten die ik doorverwijs aan mij toegewezen?

De opdracht wordt uitgevoerd door te klikken op uw persoonlijke link of door gebruik te maken van uw persoonlijke code. U kunt beide vinden onder "Mijn bronnen".

Biedt Easyprint ook reclamemateriaal?

In de rubriek "Mijn bronnen" bieden wij u een grote selectie van reclamebanners en -buttons aan. Download en gebruik zijn uiteraard gratis.

Kan ik mijn eigen reclamemateriaal ontwerpen?

Uiteraard kunt u uw link of code presenteren in de look en feel van uw social media kanaal. Maar we vragen u om niet uw eigen Easyprint advertentie te maken. Als u een bepaald adres in de rubriek "Mijn bronnen" mist, neem dan contact met ons op en wij zullen een geschikt reclamemateriaal voor u ontwerpen.

Is er een overzicht van de commissies?

In het gebied "Mijn saldo" kunt u alle bestellingen van de door u doorverwezen klanten zien, inclusief uw commissiebedrag en commissiebedrag.

Wanneer krijg ik mijn commissie?

U ontvangt uw commissie altijd aan het einde van de maand, overgemaakt naar de door u opgegeven PayPal-rekening. Als het bedrag lager is dan 20 EUR, houden we de betaling in tot het einde van de volgende maand om administratieve redenen. Aan het einde van een kalenderjaar betalen we alle kredieten uit, zelfs als ze minder dan 20 EUR bedragen.

Een klant heeft besteld maar ik krijg nog geen commissie - wat is de reden?

Een bestelling is pas aan een opdracht onderworpen als deze is geproduceerd en een factuur is opgesteld. De klant kan het nog steeds eerder annuleren. De bestelling is dus waarschijnlijk nog steeds in productie.